Най-продавани

E.T.C. light TORMALIONIC

Описание

GammaPiu E.T.C. light TORMALIONIC - 2100 W

Цена: 186.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
Gamma Piu E-TC Light - професионален сешоар, специално създаден за тези, които трябва да работят със сешоар за дълго време. Компактен и лек, сешоара има висока мощност , той е универсален уред за изсушаване и оформяне на косата. Чрез изучаване на аеродинамиката инженерите на Центъра за научни изследвания и развитие Gamma Piu създадоха нова технология E-Turbo Compressor, което увеличава налягането на скоростта и на въздуха и намаляване на теглото на продукта.


DC-мотора на сешоара Gamma Piu E-TC Light с консумацията на енергия в 1800-2100 W е оборудван с новата технология на E-Turbo Compressor, който компресира въздуха вътре в сешоара, не му позволява да се върне, когато сешоара се използва в тесен контакт с четка за стилизиране. Ефективност на 97 m3 / час, или 27 л / сек и налягане от 41 мбар е невероятен при изхода на дюзата, осигурявайки по-ефективно изсушаване и стилизиране на косата. С помощта на Е-TC технология осигурява не само увеличение на мощността точно, когато това е необходимо, но и максимална сигурност, предотвратяване косата  да влиза в сешоара. Шума е 67,5 децибела.

Gamma Piu E-TC Light с такъв мощен и продуктивен двигател е считан за един от най-компактните и леки в света на професионалните сешоари за коса. Дължина на сешоара е само 18 cm, а теглото е само 420гр - както вече бе споменато по-горе, сешоара е специално проектиран за дълги часове на работа, но с такива характеристики е идеалн и за лична употреба.Корпусът е устойчив на надраскване и избледняване. Дължина на кабела е 3 метра.

Сешоар Gamma Piu E-TC Light е оборудван с две дюзи (мм 65h8 и 75h8 мм).

С въздушен поток /дебит/ - 27л/сек или 108 / ч на въздушния поток, с 1800-2100 вата, ниво на шума 67,5 dB , бутон за студена струя , кабел 3 м и с тегло само 420 грама ,лек като перце! Предлага се в 5 зашеметяващи метални цветове - черно, лилаво, зелено, сребърно или розово, и 3 класически матови цветове - матово черно, матово синьо или матово лилаво.

Количка

Количката е празна.

Валути

Скоро разглеждани

E.T.C. light TORMALIONIC

E.T.C. light TORMALIONIC

Цена: 186.00лв.