Най-продавани

Нови продукти

Стойка за сешоар

Стойка за сешоар

Цена: 27.00лв.
RELAX SILENT - 2100 W Luxury

RELAX SILENT - 2100 W Luxury

Цена: 201.00лв.
RELAX SILENT - 2100 W

RELAX SILENT - 2100 W

Цена: 183.00лв.

T&C OIL

Описание

GammaPiu T&C OIL

Цена: 75.00лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Преса за работа с арган/макадамия

Gamma Piu T & C Oil - Професионална преса за изправяне на косъма. Преса от италианския производител Gamma Piu е предназначена за най-взискателните потребители, които искат да постигнат професионални резултати в дома. Всички продукти Gamma Piu са произведени чрез използването на най-съвременните технологии и най-добрите материали, за да се гарантира оптимална производителност. Произведено в Италия!

За изправяне на косъма Gamma Piu T & C Oil е оборудван с два нагревателя с висока топлинна мощност и бързина. Първоначална консумация от 1000 вата и номинална консумация по време на работа 50 вата говорят сами за себе си . Размерът на приставките е 24 мм на 90 мм.

Революционните покривни плочи Gamma Piu T & C Oil съдържа 2% масло от макадамия. Това масло се смята за един инструмент, който е в състояние да осигури голяма помощ при лечението и възстановяването на косата след боядисване и други химични обработки. Редовната употреба на
маслото върху косата  придава на косъма естествен блясък и здравина, позволява ви да направите косата управляема, мека и копринена.

Също така в Gamma Piu T & C Oil, плочи са изработени от керамика, съдържащи турмалин. Този минерал също има уникални свойства. При нагряване турмалина създава ниска честота на магнитното поле и образува голямо количество отрицателни йони, които ще окажат положителен ефект върху косата. По-подробно, отрицателните йони премахват статичното електричество от косата и се предотвратява изпаряването на влагата от косата, косата става по-лъскава и послушна след изправяне.

Gamma Piu T & C Oil е направена от издръжлива пластмаса с отлична устойчивост на високи температури, и външната му част показва минимално отопление дори и след продължителна употреба. Контрол на слайдер и механичен термостат за включване и изключване, разположен от вътрешната страна на пресата. Термостатът позволява да изберете температура от 140 до 220 ° C. Тегло 300 грама на пресата. 2.8 m захранващ кабел подвижен -  може да се върти на 360 °.

 

Количка

Количката е празна.

Валути