Нови продукти

Shaving Black Towel

Shaving Black Towel

Цена: 12.00лв.
Perfect Kit преса

Perfect Kit преса

Цена: 144.00лв.

T&C преса TOURMALIN&CERAMIC

Описание

GammaPiu T&C преса  TOURMALIN&CERAMIC

Цена: 90.00лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

50 вата , 100 - 240 волта , 50/60 херца , Максимална температура 220 градуса С , тегло - 300 г

Gamma Piu T&C Electronic - Професионална преса за изправяне на косъма. Преса от италианския производител Gamma Piu е предназначена за най-взискателните потребители, които искат да постигнат професионални резултати в дома. Всички продукти Gamma Piu са произведени чрез използването на най-съвременните технологии и най-добрите материали, за да се гарантира оптимална производителност. Произведено в Италия!

За изправяне на косъма Gamma Piu T&C Electronic е оборудван с два нагревателя с висока топлинна мощност и бързина. Първоначална консумация от 1000 вата и номинална консумация по време на работа 50 вата говорят сами за себе си . Размерът на приставките е 25,5 мм на 89 мм.


Също така в Gamma Piu T&C Electronic, плочи са изработени от керамика, съдържащи турмалин. Този минерал също има уникални свойства. При нагряване турмалина създава ниска честота на магнитното поле и образува голямо количество отрицателни йони, които ще окажат положителен ефект върху косата. По-подробно, отрицателните йони премахват статичното електричество от косата и се предотвратява изпаряването на влагата от косата, косата става по-лъскава и послушна след изправяне.

Gamma Piu T&C Electronic е направена от издръжлива пластмаса с отлична устойчивост на високи температури, и външната му част показва минимално отопление дори и след продължителна употреба. Контрол на слайдер и механичен термостат за включване и изключване, разположен от вътрешната страна на пресата. Термостатът позволява да изберете температура от 140 до 220 ° C. Тегло 300 грама на пресата. 2.8 m захранващ кабел подвижен -  може да се върти на 360 °.

Количка

Количката е празна.

Валути