Категории

Най-продавани

GP 7005 TORMALIONIC

Описание

GammaPiu 7005 TORMALIONIC - 2100-2500 W

Цена: 162.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Gamma Piu 7005 Tormalionic - нова коса от италианската Gamma Piu, което прави работата изключително бърза и ефикасна! Специално проектиран сешоар модел за професионални стилисти и фризьори, които изискват ултра-висок капацитет, производителност и максимална защита на косата на клиента, всички в ергономичен корпус. Разработен специално за професионалисти! Произведен в Италия!

The Gamma Piu 7005 Tormalionic е инсталиран мощен AC-мотор, като се гарантира максимална ефективност на 112,9 м3 / ч или 32 л / сек и налягане от 30 милибара - една от най-високите нива на производителност сред професионалните сешоари. Максималната мощност на такъв мощен сешоар е 2500 вата. а нагревателните елементи, могат да "дават" работна температура на изхода на дюзата 200 ° C, с което се гарантират перфектни резултати и скорост. Шума е само 70,5 децибела.

Естествено е, че с такъв мощен въздушен поток и висока температура сешоараGamma Piu 7005 Tormalionic е оборудван и с йонизационна система, която може да защити косата от вредните въздействия на високите температури .Предната решетка е покрита с турмалин - минерал с уникални свойства. При нагряване, турмалинът създава голям брой отрицателни йони, и генерира инфрачервен поток, което позволява по-равномерна и по-добре изсушена коса. Като цяло, основните ефекти от използването на турмалин в системата за нагряване на сешоара е подобно на въздействието на йонизацията: отстранява от косата статичното електричество; влагата от горещия въздух не се изпарява, косата става по-еластична и блестяща.


Gamma Piu не би била №1 в Европа, ако всичките им продукти, нямаше някакви "интересни" или просто "необичайни" решения. Така е в случая с Gamma Piu 7005 Tormalionic. Средна дължина на тялото 20,5 см с декоративни канали, проектирани така, че по време на непрекъснатата работа може да бъде хванат за дръжката, по същия начин както и за корпуса. С този метод на китката е в естествената си позиция и декоративните жлебове на сешоара няма да позволят сешоара да се  измъкне. Бутоните за управление са разположени в лявата част на дръжката и са прозрачен намек, че сешоара е предназначен за използване с дясната ръка. Бутона за студена струя обаче е на най-обичайното си място под показалеца.. Тегло 530 грама. Захранващ кабел с закопчаване срещу бръчки и примка за окачване - 3 m.

Сешоар Gamma Piu 7005 Tormalionic оборудван с концентратор дюза (65h8 мм)

 

Покритата с Турмалин предна решетка  прави естественна въздушна йонизация, която съживява и дава
блясък на косата. Усилен сешоар (2500 вата) с дължина само 20.5 cm.
Малък размер, максимална лекота на използване. Специалният дизайн позволява да го използвате дори и без да държите дръжката, благодарение на бронза, който предотвратява изплъзване и загряване. Ниски нива на шум.

Особености:

- Ниво на шума 70,5 dB
- Мощност: 2500 W
- 2 настройки за скорост
- 4 степени на топлина
- Бутон за моментално охлаждане
- въздушен поток /дебит/ - 32л/сек или 112,9 м3/час
- Дължина 20,5 см
- Тегло: 530 грама
- Кабел: 3 m

Включени:
- 1 дюза

Количка

Количката е празна.

Валути

Скоро разглеждани

GP 7005 TORMALIONIC

GP 7005 TORMALIONIC

Цена: 162.00лв.