Най-продавани

Нови продукти

0093-6370 Fade Brush

0093-6370 Fade Brush

Цена: 18.00лв.
8081-026 Black Detailer Hair Trimmer

8081-026 Black Detailer Hair Trimmer

Цена: 162.00лв.
3181-700 Barber Comb

3181-700 Barber Comb

Цена: 4.00лв.

Salon System

Описание

Премахване на бръчки и лицево тонизиране

Цена: 360.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

С покупката на уреда Salon System Вие комбинирате използването на две високоефективни процедури : отстраняване на бръчки и лицево тонизиране.

Благодарение  на модерната технология Вие вече можете да върнете времето назад. С комбинацията от кремове, разработени по специална формула и нежни електронни пулсации, уредът може  визуално да намали последиците от стареенето.

Уредът за бръчки е разработен за да съсредоточи вниманието върху проблемните точки, там където се появяват бръчките. Двете пръчки, доставящи контролирани галванични токове целят внасяне на йони във външния слой на кожата.

Токовете, доставени на повърхността на Вашата кожа проникват в дълбочина на тъканта. Това позволява крема да бъде дълбоко абсорбиран в кожата, което пък от своя страна благоприятства подмладяващите съставки да работят ефективно върху онези области от кожата, които са най-засегнати.

Ефектът от използването на уреда е постигането на нежна и рехидратирана кожа, която води до възстановяване на тена. С активната стимулация на клетките, Вие също ще допринесете за укрепване на кожата по местата, където са разпространени бръчките, което пък води до намаляване степента на тяхната поява.

Количка

Количката е празна.

Валути

Скоро разглеждани

Salon System

Salon System

Цена: 360.00лв.